GETEST: BITESWELOVE

door Jade van Boekel - Dali's Kitchen

Nu mijn vakantie weer is afgelopen komt dit pakketje als geroepen. Ik ben namelijk erg slecht in het klaarmaken van eten voordat ik naar school ga. BitesWeLove verkoopt boxen met tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. Het handige hieraan is dat ze in portieverpakkingen van 40-50 gram verpakt zitten, hierdoor eet je er niet teveel van (wat mij nog weleens wil overkomen). Wil je meer weten over BitesWeLove en weten wat mijn mening erover is lees dan verder.

Zoals ik al zei verkoopt BitesWeLove tussendoortjes in handige portieverpakkingen. Dit gebeurt in de vorm van een lidmaatschap, maar wel een heel flexibel lidmaatschap. Je bepaalt zelf de frequentie en je kan je lidmaatschap altijd pauzeren voor als je op vakantie gaat bijvoorbeeld. Je kan BitesWeLove zelf laten bepalen welke bites je ontvangt, maar je kan ook zelf je voorkeuren aangeven voor welke bites je liever niet of juist wel ontvangt.

IMG_20150901_152106

Er zijn meer dan 50 verschillende soorten Bites, dus je hebt keuze genoeg. De bites variëren van zoet tot hartig en van gezond tot iets minder gezond, er is dus voor ieder wat wils. In mijn box zaten #06 Americano (mix van cranberries, pecannoten en amandelen), #10 Get me going (mix van gebakken en gechocolateerde pinda’s, amandelen en cranberries), #35 Chilli mix (mix van cashewnoten, pinda’s en spicy mais) en #39 Ticket to the tropics (mix van mango, kokoschips en pure chocoladedruppels). De namen staan op de zakjes van de bites zelf en in de box zit ook een kaartje waar alle voedingswaarde van de bites op vermeld staan.

Wat vind ik ervan?

Nou ik kan eigenlijk niks anders dan positief zijn. Ze zijn super handig om mee naar school of werk te nemen maar ze zijn ook hartstikke fijn om bijvoorbeeld in je ontbijt te verwerken. Hieronder heb ik een ontbijtje gemaakt van kwark, bosbessenpuree, druiven en het zakje #06 Americano.

IMG_20150901_150337

Je maakt dit door een doosje diepvriesbosbessen even in een pannetje te koken en ze vervolgens te pureren. Een gedeelte van de bosbessenpuree meng je met de kwark. Nu kan je een glas opbouwen met een laagje kwark, de bosbessenkwark, de druiven, de bosbessenpuree en om het helemaal af te een bite naar keuze.

Daarnaast is het super handig dat het lidmaatschap zo flexibel is en dat je zelf je voorkeuren aan kan geven. De bites die ik had vond ik stuk voor stuk lekker en ik ben dan ook benieuwd naar de rest. En wat is er nu leuker dan elke week/2 weken een pakketje te krijgen, waarvan het elke keer weer spannend is wat erin zit. En het fijne is ook dat je er niet voor thuis hoeft te blijven want het past gewoon in de brievenbus. Ben je ook benieuwd geworden en wil je meer weten kijk dan op de site van BitesWeLove. En voor de liefhebbers heb ik hieronder nog wat foto’s van mijn kleine drol die de zakjes veels te leuk vond.

IMG_20150901_152142IMG_20150901_152022   IMG_20150901_150235 IMG_20150901_150130

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.