OVER

Ik ben Jade en hou enorm veel van eten en alles wat daarbij komt kijken. Ik kan urenlang zoeken naar inspiratie voor wat ik die avond wil koken en vervolgens uren in de keuken staan. Mijn boekenplank met kookboeken en keukenkastjes met mooie schaaltjes, glazen en ander servies beginnen ook al aardig vol te raken. Daarnaast vind ik fotografie erg leuk, wat natuurlijk goed uitkomt aangezien alle gerechten eerst even op de foto moeten voordat ze opgegeten mogen worden.

Helaas gaat mijn voorkeur vaak wel naar redelijk ongezond eten uit. Daarom ga ik op zoek naar gezonde alternatieven zodat de resultaten van mijn voedselverslaving niet uit de hand lopen. Als de gerechten naast gezond ook nog eens lekker blijken te zijn dan zullen ze hier op de blog geplaatst gaan worden. Met gezond bedoel ik dingen zoals; volkoren (of spelt) rijst of pasta in plaats van witte, zo min mogelijk slechte vetten en suikers en geen pakjes en/of zakjes.

Veel mensen die mij niet kennen zullen zich afvragen waar de naam Dali’s Kitchen vandaan komt. Nou mijn site is dus gewoon vernoemd naar mijn kleine dominante katertje Dali. Al bij de eerste foto’s die ik maakte (toen mijn blog nog niet eens bestond) vond ie het leuk om te ‘photobomben’. En aangezien Dali overal de baas over denkt te zijn heb ik ervoor gekozen om mijn blog ook maar naar hem te vernoemen. Je zal hem dus regelmatig op de achtergrond voorbij zien komen ruikend aan mijn eten. Hij zou dan ook maar al te graag een hapje willen nemen, maar helaas voor hem mag ie alleen maar voor een leuk plaatje zorgen op de achtergrond. Jammer genoeg wil ie niet altijd poseren.

2016-25-3--16-50-08